Om

Vores mål er at hjælpe vores kunder med at vokse i den digitale verden

Om os

Hos Envoko hjælper vi ambitiøse virksomheder med at vækste via målrettet digital annoncering og øge deres online synlighed gennem en strategisk, datadrevet og kreativ tilgang. Vi vægter gennemsigtighed utrolig højt, da det udover resultater er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og trives i samarbejdet. Vores professionalisme, dedikation, erfaring og troværdighed er med til at skabe kontinuerlig vækst for vores kunder, uanset hvilken branche der er tale om.

I mere end 15 år har vi arbejdet strategisk med digital marketing og skabt varige resultater for danske virksomheder. Vi er specialister i SEO, sociale medier, Google Ads og marketing automation. Udgangspunktet for vores arbejde er en solid indsigt i din forretning, din målgruppe og dine målsætninger, så vi kan eksekvere og udforme en skræddersyet strategi, der sikrer dig de bedste resultater.

For os er det vigtigt at skabe gode relationer, målbare resultater og at realisere de mål, som vi i samarbejde opsætter. Hos Envoko er vi ikke bare leverandør, men en samarbejdspartner, der helhjertet går ind i din forretning og dine mål for vækst. Succesfulde resultater udspringer af et tæt samarbejde mellem kunde og bureau, og det er præcis noget af det, vi vægter allermest, når du indgår et samarbejde med os.

Vision

Vi brænder for at levere digital kommunikation, som er brugeroptimeret, visuelt indbydende og teknisk optimalt i forhold til jeres individuelle ønsker og behov. For os er det vigtigt ikke at levere standardløsninger, men unikke løsninger der matcher jer. Vi ønsker at skabe kendskab til jeres virksomhed, så vi sammen kan finde den bedste løsning, som passer til din målgruppe, uanset om det er på de sociale medier, på søgemaskinerne eller via marketing automation.

Menu
.getElementsByTagName("script")[0]; var b = document.createElement("script"); b.type = "text/javascript";b.async = true; b.src = "https://snap.licdn.com/li.lms-analytics/insight.min.js"; s.parentNode.insertBefore(b, s);})(window.lintrk);